22.01.2019

Често задавани въпроси

Как работи услугата кредитен консултант?

Просто е: разказвате ни за вас и вашата нужда от кредит и ние използваме нашата експертиза за да сравним офертите на всички банки и намерим най-добрите условия за жилищен кредит за вас. Участваме заедно с вас в процеса на отпускане на кредит, като ви помагаме във всяка стъпка до отпускането на кредита.

Говорете с нашите експерти: винаги може да получите съвет било то по телефона, по мейл или дори чрез лична среща. Обсъдете детайлите по кредита от който имате нужда.

Нашата услуга е безплатна! Ние не вземаме комисионна от клиента за нашите услуги нито по време на кандидатстване за кредит, нито при отпускането му.


С всички банки ли работите?

Да, CreditSpace проверява за условията за кредит към всички банки в Република България. Списъкът с нашите банки партньори може да видите на началната страница: тук


Колко време отнема да се сравнят офертите на банките?

Стремим се да работим максимално бързо. Работата на нашите ескперти е получат пълна информация за вашите нужди и възможности за кредитиране, което може да стане чрез кратък разговор по телефона, през имейл или лична среща. Обиковено сравнението на кредит отнема само няколко работни дни, освен в случай че не се изискват специфични допълнителни документи.


Какво е CreditSpace? Вие давате ли кредити?

Кредит Спейс ЕООД е регистриран в БНБ кредитен посредник (линк към БНБ). Ние не сме кредитна институция и не предоставяме кредити. Вместо това ви помагаме да се ориентирате в комплексната информация, която предоставят банките и ви помагаме да изберете най-добрият за вашите нужди жилищен ипотечен кредит. При това нашата услуга е напълно безплатна за вас.


Защо да изберa CreditSpace?

1. Нашата услуга е безплатна.
2. Банките имат преференции за регистрираните кредитни консултанти, така че чрез нас може да получите по-добри условия отколкото ако говорите директно с банката.
3. Спестяваме ви време и нерви, като същевременно договаряме най-добрите условия за нужният ви жилищен ипотечен кредит.
4. Нашите кредитни експерти ви съветват и помагат през целият път до усвояването на жилищният кредит.
5. Ние работим с всички банки и получаваме еднакви комисионни от тях, така че нямаме предпочитания към една или друга банка
6. CreditSpace е регистриран в БНБ кредитен посредник.


Искам да рефинансирам съществуващ ипотечен кредит. Можете ли да помогнете?

Разбира се! Всъщност голяма част от потребителите на кредити смятат че условията по кредита им може да се подобрят и се свързват с нас. Пробвайте нашият кредитен калкулатор за да направите прибличителни изчисления и да видите как биха могли да се променят параметрите по вашият кредит. А най-добре се свържете с нас и ще ви дадем точна и детайлна информация за възможностите за рефинансиране на жилищни кредити.


Няма ли да е по просто и изгодно просто да отида и да говоря с моята обслужваща банка?

Добър въпрос! Различните банки имат различни условия, които се менят и сравнително често и нашата работа е да ви помогнем да откриете най-добрите условия за вас. Разбира се може да се окаже че вашата банка наистина ще ви предостави най-добрите условия, но пък на вас няма да ви струва нищо ние да проверим дали наистина е така.