26.02.2018

Кредитен посредник

CreditSpace е Вашият Кредитен посредник

CreditSpace е иновативна компания, която помага на потребителите на ипотечни кредити в преговорите с банките за постигане на най-добри условия. Дружеството е специализирано в областта на кредитните консултации, покриваща спектърa от инвестиционни и ипотечни кредити на пазара и предлага безплатен кредитен посредник /консултант/. CreditSpace си партнира с водещите банкови институции в България, като нашия кредитен посредник /консултант/ влага целият си опит и знания в избора на най-доброто финансово решение за клиентите.

Ние от CreditSpace разбираме, че не всички хора разполагат с необходимото време и информация, за да се ориентират сред многообразието на кредитния пазар в страната, затова вярваме, че ролята на кредитния посредник /консултант/ е значителна при избора на оферта, която да отговори най-добре на вашите нужди за жилищен или ипотечен кредит. Нашият кредитен посредник /консултант/ ще ви оказва помощ и съдействие както при подготвянето на необходимите документи, така и по време на цялата процедура до получаването на ипотечния кредит.

CreditSpace е регистриран от Българската Народна Банка кредитен посредник според Закона за кредитите на недвижими имоти на потребители (ЗКНИП) и в съответствие изискванията на Българското законодателство (рег. номер BCI000033), както и член на Асоциацията на Кредитните Посредници в България (АКПБ).

БНБ регистрация кредитен консултант

Българска народна банка - регистър на кредитните посредници, регистрирани по реда на чл. 51 от Закона за кредитите за недвижими имоти на потребители. Виж още

За компанията

Нашите кредитни посредници /консултанти/ притежават богат опит в областта на кредитирането, ще Ви предложат професионално консултиране от кредитен посредник и ще помогнат да направите правилен избор между продуктите на всички банки в България.

Kредитните ни консултанти /посредници/ получават еднакво възнаграждение без значение към коя банка ще Ви насочат. По този начин нашата безпристрастност и съпричастност към вашите нужди е гарантирана.

Изберете Вашият кредитен посредник

С CreditSpace не е необходимо да сте финансови експерти, за да сте спокойни, че получавате най-добрата оферта за Вашия жилищен или ипотечен кредит. Нашия кредитен посредник, ще се погрижи за всичко!