26.02.2018

Кредитен посредник

CreditSpace е Вашият Кредитен посредник

CreditSpace е иновативна компания, която помага на потребителите на ипотечни кредити в преговорите с банките за постигане на най-добри условия. Дружеството е специализирано в областта на кредитните консултации, покриваща спектърa от инвестиционни и ипотечни кредити на пазара и предлага безплатен кредитен посредник /консултант/. CreditSpace си партнира с водещите банкови институции в България, като нашия кредитен посредник /консултант/ влага целият си опит и знания в избора на най-доброто финансово решение за клиентите.

Ние от CreditSpace разбираме, че не всички хора разполагат с необходимото време и информация, за да се ориентират сред многообразието на кредитния пазар в страната, затова вярваме, че ролята на кредитния посредник /консултант/ е значителна при избора на оферта, която да отговори най-добре на вашите нужди за жилищен или ипотечен кредит. Нашият кредитен посредник /консултант/ ще ви оказва помощ и съдействие както при подготвянето на необходимите документи, така и по време на цялата процедура до получаването на ипотечния кредит.

Кредит Спейс ЕООД е регистриран към БНБ кредитен посредник в България (рег. номер BCI000033)

БНБ регистрация кредитен консултант

Българска народна банка - регистър на кредитните посредници, регистрирани по реда на чл. 51 от Закона за кредитите за недвижими имоти на потребители. Виж още

Бизнес преструктуриране

Компаниите, които изпитват затруднения, изискват незабавни действия за разработване на дългосрочна оздравителна програма, предотвратяване на загубите, запазване на активите. Нашият екип от кредитни посредници /консултанти/ по корпоративни финанси притежава опит в корпоративното преструктуриране и може да ви съдейства в следните области:

  • разработване на политики и стратегии
  • консултации по преструктуриране на дейността
  • управление на необслужвани кредити
  • изготвяне на оздравителни програми
  • управление при несъстоятелност

За компанията

Нашите кредитни посредници /консултанти/ притежават богат опит в областта на кредитирането, ще Ви предложат професионално консултиране от кредитен посредник и ще помогнат да направите правилен избор между продуктите на всички банки в България.

Kредитните ни консултанти /посредници/ получават еднакво възнаграждение без значение към коя банка ще Ви насочат. По този начин нашата безпристрастност и съпричастност към вашите нужди е гарантирана.

Изберете Вашият кредитен посредник

С CreditSpace не е необходимо да сте финансови експерти, за да сте спокойни, че получавате най-добрата оферта за Вашия жилищен или ипотечен кредит. Нашия кредитен посредник, ще се погрижи за всичко!